Intrebari Adresate Frecvent

Inainte de a ne trimite un mesaj, cautati raspunsul dorit in lista de intrebari adresate frecvent de mai jos.

Pot comanda si prin telefon?

Da, se poate. Numarul de telefon la care ne poti contacta este 0725 473 056, de luni pana vineri, intre 08:00 – 17:00.

Cum ma inregistrez?

In bara de meniu din partea de sus a site-ului nostru pe butonul „Inregistrare” si completezi campurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail si alege-ti o parola pentru noul cont. Apoi apesi butonul „Inregistrare” si in scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la inregistrare.

Pot salva un articol care îmi place?

PREFERATE
Adaugă articolele care îți plac cel mai mult în lista de Preferate pentru a nu le pierde din vedere.

Inițiază o sesiune sau creează un cont dacă vrei să ai acces la acestea de pe orice dispozitiv.

Cum pot anula sau modifica o comanda activa?

O comanda activa poate fi anulata sau modificata telefonic la numerele: 0759 017 200

Cum se procedeaza cu comenzile?

Comenzile sunt preluate si procesate in ordinea sosirii acestora in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii.

Acestea sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totusi posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc. In acest caz, in momentul preluarii comenzii, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii. In situatii speciale (perioade de varf, vacante etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekenduri si in perioada sarbatorilor legale.

In cat timp primescu banii inapoi in urma returului efectuat ?

Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre GDCA, in contul indicat la completarea formularului de retur. Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.

Trimite-ne un email