POLITICA DE RETUR

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit , se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru:

Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre Cooperativa Agricola Gheorghe Doja coletului cu produsele returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

-Produse care au fost desfacute
-Produse care au fost testate/utilizate
-Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
-Produse achizitionate de la alte magazine
-Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
-Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:
Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus

Completati formularul standard de retur GDCA pe care il puteti accesa aici

Contactati serviciul Relatii Clienti prin email la adresa fitofarmacie@gdca.ro sau telefonic 0764.563.074

Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Expediati coletul la adresa: Str. Rasaritului, Nr.3B, Com. Gheorghe Doja, Jud. Ialomita, Romania, Telefon: 0764.563.074, prin orice serviciu de curierat rapid sau prin Posta Romana.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra.

Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi ezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.