TERMENI SI CONDITII

Achizitionarea produselor de pe www.gdca.ro/fitofarmacie implica acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Cooperativa Agricola Gheorghe Doja.

 

Fotografiile si descrierile afisate pe site sunt cu titlu informativ.

Facem eforturi pentru a asigura un stoc continuu de produse, insa este posibil ca unele produse sa nu fie disponibile, comanda fiind livrata la o data ulterioara, cu un anunt prealabil din partea Cooperativa Agricola Gheorghe Doja si acceptul clientului.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Cooperativa Agricola Gheorghe Doja isi rezerva dreptul de a modifica unele preturi afisate pe site daca pretul difera la producator, dar nu inainte de a anunta clientul.

Ofertele speciale sunt valabile doar in limita stocului disponibil.

Plata produselor se face in numerar, prin ramburs.

www.gdca.ro/fitofarmacie si toate informatiile aferente acestui website apartin firmei Cooperativa Agricola Gheorghe Doja.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, Cooperativa Agricola Gheorghe Doja face tot posibilul sa livreze cat mai repede produsele catre cumparator. Preturile afisate pe site nu includ costurile de transport.

Cooperativa Agricola Gheorghe Doja nu isi asuma raspunderea pentru daunele suferite de produse pe durata transportului.

Cooperativa Agricola Gheorghe Doja nu este producator de seminte si nu isi asuma raspunderea pentru daunele suferite datorita erorilor de productie ale semintelor (erori care afecteaza capacitatea si timpul de germinatie, capacitatea de inflorire, fructificare etc) sau folosirea necorespunzatoare de catre client.

Returnarea produselor se face doar in termen de 14 zile de la cumparare, cumparatorul suportand costurile de expediere. Produsele trebuie sa fie in starea in care au fost cumparate, fara defecte sau urme de folosire, de asemenea trebuie sa fie insotite de documentele trimise de Cooperativa Agricola Gheorghe Doja.

Cooperativa Agricola Gheorghe Doja practica un adaos comercial intre 0-1000%.